N-am apucat să urmăresc ştirea asta la tembelizor, dar am găsit-o ceva mai devreme folosind un motor de căutare la modă… Am urmărit-o acum cîteva minute bune, ştiu că treaba este cît se poate de serioasă, dar încă mai rîd din cauza modului tragi-comic în care este prezentată ştirea de către cei de la Pro TV… citatul de mai jos este probabil cel mai hilar.

Nu doar italienii sunt ingroziti de romanii certati cu legea. Englezii sunt suparati foc pe o banda de tigani din tara noastra, care au pacalit sistemul englez si au incasat aproape un milion de lire sterline, drept ajutoare sociale.
Culmea este ca vor da inapoi doar o mica parte din bani, dupa ce judecatorii au constatat ca n-au de unde sa returneze suma intreaga.

Oare de ce nu mă miră? 😀 Nu este vorba de faptul că s-au găsit nişte ţigani deştepti care să tragă clapa Marii Britanii, mai ales într-o formă prin care prejudiciul să nu poată fi recuperat în întregime cam niciodată, ci de faptul că “reporterii” Pro TV se arată a fi mai revoltaţi decît britanicii.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.