Libertatea.ro: O familie de ţigani, evacuată din clădirea unui spital din Timişoara pe care a obţinut-o în instanţă Mai mult: O familie de ţigani, evacuată din clădirea unui spital din Timişoara pe care a obţinut-o în instanţă

Dacă mai devreme dădusem peste o ştire amuzantă, acum este ridicolă: articolul de pe Libertatea spune că unei familii de ţigani i-a fost retrocedată clădirea în care se află secţia de oncologie din cadrul spitalului municipal Timişoara, aceştia s-au mutat înăuntru, în cîteva saloane, printre bolnavii de cancer, doar pentru a fi evacuaţi şi amendaţi.

Vişinel susţine că s-a săturat să mai fie dus cu zăhărelul de către reprezentanţii municipalităţii. Deşi clădirea spitalului i-a fost retrocedată, până acum nu s-a înţeles cu autorităţile în privinţa chiriei, aşa că şi-a luat familia şi, zilele trecute, s-au mutat cu toţii în câteva saloane. “Dom’le, ăştia vor să par eu cel rău, care nenoroceşte oamenii bolnavi. Primăria dă numai gogoşi, m-am săturat. E clădirea mea şi am dreptul să mă mut dacă vrea muşchii mei. Ei sunt ăia care nenorocesc sărmanii oameni cu cancer”, a declarat Vişinel Stanca.

Poliţiştii locali i-au evacuat, ieri, şi le-au dat şi o amendă de 1.000 de lei pentru tulburarea liniştii publice. Stanca a promis însă că se va întoarce săptămâna viitoare în clădirea care îi aparţine.

Ştirea a fost publicată în 21 martie, săptămîna a trecut deja – ba chiar mai mult de atît. Nu cunosc ce s-a întîmplat de atunci, dacă voi afla voi reveni… Dar parcă e ceva pur românesc.

Comments

Leave a Reply

*

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.