Petitie: “Impotriva tiganilor cu fiare vechi”

Te enervează cineva atît de tare încît nu îţi vine să te urci pe pereţi dar nu ii (le) poţi face nimic? Fa o… petiţie online. 😀 Adică aşa cum a făcut cineva din Bucureşti aici acum doi ani. A strîns chiar 50 de semnături la ea… e interesant de aflat dacă a avut vreun rezultat. 😀 Eu zic că nu… Poate că situaţia s-a modificat între timp, dar cu siguranţă nu a avut legătură cu petiţia asta.

Impotriva tiganilor cu fiare vechi

09/08/2008

categorie: Guvernare, administrativ, Social.

Traiesc in Bucuresti, mai exact in zona bulevardului Ion Mihalache. Aceasta zona este considerata o zona de lux fiind inclusa in zona 0 a Bucurestiului. Incepand de la ora 7 dimineata si pana la 20 pe strazi se perinda o gramada de tigani care striga ca disperatii “fiare vechi cumpar”. Am stat intr-un weekend acasa si am numarat nu mai putin de 7 astfel de “magneti” intr-o ora si 20 de minute. Nu am putut dormi toata dimineata din cauza unor descreerati care striga “fiare vechi cumpar”
Bucurestiul ar trebui sa fie o capitala europeana nu o adunatura de tigani nespalati care striga tare din plamani ca ei cumpara fiare vechi. Primaria si Politia nu au ce face, ii prind le dau amenda dar acesti indivizi nu au nimic pe numele lor si nu-i intereseaza de sanctiunile acordate de autoritati. Trebuie gasita o solutie ca acesti indivizi dezgustatori sa nu-si mai faca aparitia pe strazile asa-zisei capitale europene. Oare acesti nespalati platesc taxe si impozite fiindca realizeaza comertul cu fiare vechi? Oare taie factura si chitanta? JOS CU MAGNETII NESPALATI DIN BUCURESTI! Daca sunteti deranjati si voi de acesti indivizi va rog sa semnati petitia!

Related External Links

Comments

  1. In Alexandria nu ne putem odihni cand venim de la serviciu din tura de noapte, de la prima ora dimineata pana seara apar tiganii si striga la fiare vechi!!!! In aceasta dimineata in 20 de minute au trecut vre-o 6 la diferente de maxim 2 minute,apoi dupa o pauza de jumatate de ora au revenit! Anul trecut am patit la fel pana a venit ninsoarea, am avut liniste doar circa 2 luni,acum au reinceput de cateva zile. Am incercat sa le spun ca ne deranjeaza dar au inceput imediat sa injure si sa ameninte, apoi au venit 2 masini pline cu tigani si au pus o muzica de jale, la maxim bineinteles. Ce este de facut cu acesti tigani care tulbura linistea publica? Politia se pare ca nu prea face nimic in acest sens. Am apelat la politie anul trecut cand am ajuns sa iau campii din cauza lor si au zis ca nu au ce sa le faca. In acest moment striga la fiare,de cand scriu aici au trecut 2 serii de tigani. Ce este de facut?

Leave a Reply

*

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.