Agenda: Romanii nu-s tigani, tiganii nu-s romani!

Circa 100 de membri ai Noii Drepte timisorene si simpatizanti ai acesteia au marsaluit sambata prin fata Prefecturii Timis, protestand impotriva clanurilor rome si a mafiei imobiliare.

“Nu se mai poate ca oamenii simpli sa fie victime in propriile lor case, sa fie terorizati de o minoritate obraznica, pe propria lor strada, in propriul lor oras”, spun cei de la Filiala Timisoara a Noii Drepte.

Ei au scandat: “Romanii nu-s tigani, tiganii nu-s romani!” si “Romania e a romanilor!”.

Protejati de Politie si Jandarmerie, circa 100 de tineri, niciunul trecut de 30 de ani, au plecat din Piata Traian intr-un mars de protest impotriva infractionalitatii si mafiei imobiliare tiganesti.

Trecand pe langa o casa tiganeasca, in fata careia era un minoritar rom, acesta a reactionat: “Eu n-am auzit niciodata de Noua Dreapta, nu stiu ce vor oamenii astia”.

O parte din manifestanti sunt mascati si poarta steaguri negre: ei se numesc Gruparea Nationalistilor Autonomi Timisoara, infiintata in 2007.

Sursa şi imagini: Agenda.ro.

Related External Links

Comments

Leave a Reply

*

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.