Shakira catre Nicholas Sarkozy: Toti sîntem ţigani

Shakira a declarat ca politica de expulzare a rromilor din Franta este condamnabila si i-a trimis presedintelului francez Nicolas Sarkozy mesajul “Toti suntem tigani”.

In interviul pe care l-a acordat cantareata columbiana editiei spaniole a revistei GQ, a vorbit despre inregistrarile pentru noul ei album, intitulat “Sale el sol”, despre concertele si turneele sale, dar si despre activitatile de caritate in care este implicata, relateaza 20minutos.es.

Referindu-se la problema expulzarii rromilor din Franta, artista columbiana, cu origini libaneze si italiene, a declarat: “Ce se intampla acum cu ei risca sa li se intample in viitor copiilor nostri. Trebuie sa organizam o serie de manifestari publice prin care sa aparam drepturile fundamentale ale omului si sa denuntam toate acele lucruri care trebuie condamnate”.

Cantareata columbiana, interpreta piesei “Waka Waka”, desemnata imnul oficial al Cupei Mondiale la fotbal ce a avut loc la inceputul verii in Africa de Sud, a lansat inainte de aceasta melodie un alt cantec, intitulat “Gipsy”, in videoclipul caruia ea si jucatorul spaniol de tenis Rafael Nadal au interpretat rolurile a doi tineri indragostiti provenind din comunitatea rroma.

Sursa: ziare.com.

Related External Links

Comments

Leave a Reply

*

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.