Despre tzigani.ro

Tot căutînd informaţii, am găsit peste o adevărată reţea de pagini web care au un form aproape identic (mă refer la tema de wordpress folosită şi la publicul ţintă). Pagina iniţiată, pe care am găsit-o prima şi care face referire la restul, este aici. Este o reţea destul de bine pusă la punct, conţine informaţii despre limba, muzica, istoria şi originea ţiganilor.

Îmi place mesajul lor (este scris aici), mai ales că am acelaşi scop, cu excepţia unui mic detaliu pe care-l consider important: ei au folosit termenul de rrom în locul celui corect de ţigan. Am mai scris de ce folosesc acest termen, nu vreau să reiau subiectul.

Dorim să vă prezentăm și să participăm în mod activ în crearea unei imagini corecte asupra populației rrome prin prezentarea obiectivă a trecutului și prezentului.

Scopul este de a realiza o mai bună percepție a populației de origine rromă și a o aduce la lumina rampei ca entitate culturală și socială.

Este exclusă de pe acest site toată referire xenofobă.

Nu ezitați să ne notificați eventuale probleme sau sugestii prin postarea observațiilor articolelori în chestiune sau chiar să colaborați ca redactor la acest site.

Pace

Related External Links

Comments

Leave a Reply

*

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.